wtorek, 24 lutego 2015

#77 Ryż pełnoziarnisty

#77
Ryż pełnoziarnisty z cytrynowym twarożkiem* i frużeliną wiśniową
(serek twarogowy utarty z cukrem cytrynowym)

Dzisiaj śniadanie z resztek, czyli ryż z obiadu i końcówka twarożku, który trzeba było szybko wykorzystać. Nic się nie zmarnowało, a i w smaku było świetne ;) Jeśli nie próbowałyście połączenia cytryny i wiśni to bardzo polecam ;)

Będzie dobrze. Byle do wiosny :)

17 komentarzy :

  1. Uwielbiam wykorzystywać resztki :D Nie marnuje się nic, a brzuch pełny :) skoro polecasz, to czekam na sezon i próbuję haha :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Resztkowe śniadania zawsze są świetne :D Mamy tylko taki problem, że nie wiemy akurat z czym je połączyć, bo pomysłów jest o wiele za dużo w stosunku do ilości resztek xD

    OdpowiedzUsuń
  3. Taki recykling kuchenny lubię najbardziej :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Wiosno, wiosno gdzie jesteś?
    Prosto najlepiej :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja tego połączenia nie próbowałam, ale cytrynę dodaję ostatnio niemal do wszystkiego, wiec jestem na tak :D

    OdpowiedzUsuń
  6. byle do Wiosny, o tak :D
    a te połączenie to ja muszę wypróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  7. ryż jest genialny !:D Zarówno na wytrawnie, jak i na słodko:)

    OdpowiedzUsuń
  8. Zawsze wykorzystuję takie resztki z obiadu :)

    OdpowiedzUsuń
  9. lubię ryz na słodko : ) i wiśnię z cytryną też ! : )

    OdpowiedzUsuń
  10. Lubię wykorzystywać tak resztki po obiedzie :D

    OdpowiedzUsuń
  11. Ta frużelina wygląda przepysznie!

    OdpowiedzUsuń
  12. To połączenie smaków i kolorów wygląda cudownie, a najbardziej mi się podoba wiśniowa frużelina ;)

    OdpowiedzUsuń
  13. To połączenie smaków i kolorów wygląda cudownie, a najbardziej mi się podoba wiśniowa frużelina ;)

    OdpowiedzUsuń

Copyright © 2014 Śniadaniuję.
Designed By Blokotek