#77
Ryż pełnoziarnisty z cytrynowym twarożkiem* i frużeliną wiśniową
(serek twarogowy utarty z cukrem cytrynowym)
Dzisiaj śniadanie z resztek, czyli ryż z obiadu i końcówka twarożku, który trzeba było szybko wykorzystać. Nic się nie zmarnowało, a i w smaku było świetne ;) Jeśli nie próbowałyście połączenia cytryny i wiśni to bardzo polecam ;)
Będzie dobrze. Byle do wiosny :)
Uwielbiam wykorzystywać resztki :D Nie marnuje się nic, a brzuch pełny :) skoro polecasz, to czekam na sezon i próbuję haha :D
OdpowiedzUsuńResztkowe śniadania zawsze są świetne :D Mamy tylko taki problem, że nie wiemy akurat z czym je połączyć, bo pomysłów jest o wiele za dużo w stosunku do ilości resztek xD
OdpowiedzUsuńTaki recykling kuchenny lubię najbardziej :)
OdpowiedzUsuńWiosno, wiosno gdzie jesteś?
OdpowiedzUsuńProsto najlepiej :)
Ja tego połączenia nie próbowałam, ale cytrynę dodaję ostatnio niemal do wszystkiego, wiec jestem na tak :D
OdpowiedzUsuńbyle do Wiosny, o tak :D
OdpowiedzUsuńa te połączenie to ja muszę wypróbować :)
Ta frużelina- genialna!
OdpowiedzUsuńryż na słodko uwielbiam!
OdpowiedzUsuńryż jest genialny !:D Zarówno na wytrawnie, jak i na słodko:)
OdpowiedzUsuńSmacznie ;)))
OdpowiedzUsuńZawsze wykorzystuję takie resztki z obiadu :)
OdpowiedzUsuńlubię ryz na słodko : ) i wiśnię z cytryną też ! : )
OdpowiedzUsuńMmmmm ryz<33
OdpowiedzUsuńLubię wykorzystywać tak resztki po obiedzie :D
OdpowiedzUsuńTa frużelina wygląda przepysznie!
OdpowiedzUsuńTo połączenie smaków i kolorów wygląda cudownie, a najbardziej mi się podoba wiśniowa frużelina ;)
OdpowiedzUsuńTo połączenie smaków i kolorów wygląda cudownie, a najbardziej mi się podoba wiśniowa frużelina ;)
OdpowiedzUsuń