sobota, 14 marca 2015

#94 Orzechowy pudding chlebowy

#94
Orzechowy (z masłem orzechowym) pudding z chleba pełnoziarnistego na jogurcie z sezamem, orzechami nerkowca i amarantusem

Wczoraj był pierwszy dzień, kiedy nie wrzuciłam posta. Trochę mi przykro, ale czuję się usprawiedliwiona. 
Moje koło naukowe miało wczoraj okazję dokonać premiery mapy barier, którą tworzyliśmy ostatnimi czasy. Mieliśmy stoisko na targach budowlanych i mogliśmy zreferować pracę na konferencji. I wszystko pewnie byłoby na spokojnie, gdyby nie tak duży oddźwięk, który uzyskaliśmy. Kompletnie się tego nie spodziewałam. Ilość udzielonych wywiadów, zdjęć  i nawiązanych kontaktów jest naprawdę pokaźna. Jako prezes  koła nie miałam chwili spokoju. Wszystko działo się tak szybko i intensywnie, że nie było czasu na myślenie ;) Ale było świetnie! Pierwszy wywiad był najbardziej stresujący, potem już szło z górki. Na sam deser został wieczorny wywiad w studio, więc mogę śmiało powiedzieć, że wszystko już wczoraj zaliczyłam. Do tej pory ciężko mi w to wszystko uwierzyć.
I niech mi ktoś powie, że działalność naukowa nie jest ciekawa :))

16 komentarzy :

  1. No to gratuluję! :)
    Pamiętam, jak pierwszy raz nie dodałam posta i czułam się strasznie, ale zrozumiałam, że jednak czasem lepiej odpuścić :p

    OdpowiedzUsuń
  2. No to brawo! :) Postem się nie przejmuj, powinnaś się raczej cieszyć z sukcesów. :>

    OdpowiedzUsuń
  3. świetne śniadanie, orzechowe smaki zawsze trafiają w mój gust! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Oj jesteś usprawiedliwiona na 100% :) Gratulujemy udanych wywiadów :D
    A orzechowy pudding wymiata :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Fajna przygoda :D
    A pudding chlebowy i to orzechowy to fajna sprawa :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Nie czuj się źle, tylko ciesz sukcesami i żyj na 100% - to jest najważniejsze :) no i gratulacje!

    OdpowiedzUsuń
  7. orzechowy!? koniecznie do zrobienia! ♥
    gratuluję również :)

    OdpowiedzUsuń
  8. jeżeli przez takie wydarzenia jak czytam nie dodałaś posta, to naprawdę nic się nie stało :) bo są rzeczy ważne i ważniejsze. ej karierę robisz ;) elegancko :D

    OdpowiedzUsuń
  9. pyszny ten pudding , porwałabym ! <3
    no no no , idziesz jak burza ! gratulacje ! :*

    OdpowiedzUsuń
  10. wstyd mi, że nigdy nie jadłam takiego puddingu, ciekawe czy z bezglutenowego styropianu też by wyszło :D

    OdpowiedzUsuń
  11. Wow, super, że tak dobrze Wam poszło!:)
    A pudding wygląda świetnie, tak delikatnie!:)

    OdpowiedzUsuń
  12. Ciekawe wydarzenie, jesteś niesamowita! :)
    A pudding musze w takiej właśnie wersji zrobić ;)

    OdpowiedzUsuń
  13. Super, że tak dużo się działo dobrego ;)
    Jesteś genialna, że sobie z tym wszystkim poradziłaś! :)
    Orzechowy jeszcze przede mną ;)

    OdpowiedzUsuń
  14. Widzę pozytywną falę w Twoim życiu! :D Oby ta dalej ;)
    Muszę zrobić pudding!

    OdpowiedzUsuń

Copyright © 2014 Śniadaniuję.
Designed By Blokotek