wtorek, 3 lutego 2015

#56 W słoiczku po kremie speculoos

#56
Cynamonowa owsianka w słoiczku po kremie z ciasteczek korzennych Lotus speculoos podana z nerkowcami i poppingiem z amarantusa

Nawet nie wiecie, jak długo czekałam na ten moment, w którym będę mogła wyskrobywać resztki kremu jedząc słoiczkową owsiankę :D Rozpływający się krem to niesamowita rozpusta, polecam każdemu. No i dawka energii na cały dzień, bo już zaraz lecę na spacer po mieście połączony z inwentaryzacją barier przestrzennych, Szkoda tylko, że jest tak zimno.

Proszę o kciuki dzisiaj o 13, bo mam ważną sprawę do załatwienia i bardzo się przydadzą! ♡

18 komentarzy :

  1. Najbardziej mi smakują owsianki właśnie ze słoika po kremie! <3

    OdpowiedzUsuń
  2. ze słoiczka są najlepsze śniadanka :)
    kciuki masz u mnie jak w banku :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Moje kciuki masz jak w banku :*

    OdpowiedzUsuń
  4. Słoiczki to chyba najlepszy sposób jak wykorzystać resztki produktu :) Prezentuje się ciekawie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. A ja nadal czekam na moment, kiedy w ogóle spróbuję tego kremu...;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Myślałam, że to jakiś karmel :D

    OdpowiedzUsuń
  7. A ja muszę w końcu dorwać ten krem :)

    OdpowiedzUsuń
  8. takie słoiczkowe śniadania są świetne!

    OdpowiedzUsuń
  9. rozpusta dla kubków smakowych!
    a jak poszło z załatwieniem sprawy? ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. nawet nie wiesz jak ja tego zazdroszczę *.*
    na kciuki chyba już za późno, ale mam nadzieję, że wszystko poszło okej :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Mam nadzieję, że wszystko poszło świetnie :)
    Mi w braku takich po kremach zostają same słoiczki - zazdroszczę! :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Ale zazdrościmy Ci tego, że miałaś ten kremu :D
    Mamy nadzieję, że wszystko dzisiaj załatwiłaś tak jak chciałaś :)

    OdpowiedzUsuń
  13. nie miałam tego kremu ale wyskrobywanie wszelkiego rodzaju pozostałości ze sloiczka zawsze jest najlepsze :D
    mam nadzieje ze załatwione pozytywnie :)

    OdpowiedzUsuń

Copyright © 2014 Śniadaniuję.
Designed By Blokotek